Shkrimi tjeter...

Disa kombinime për vajzat që nuk mbathin take

Vjeshta po ofrohet dhe moti po ftohet. Sot kemi sjell disa kombinime për vajzat që pëlqejnë të mbathin atlete e këpucë...