Shkrimi tjeter...

Fëmijët në fokus të aparateve. A e kemi tepruar?

Një bebe e bukur vjen në jetën tuaj dhe gjithçka që ajo bënë është mrekullia vet. Buzëqeshjet, mrrolat, shpërthimi...