Shkrimi tjeter...

Qeveria gjermane do ti udhëzoj qytetarët të blejnë rezerva ushqimi dhe ujë në rast të ndonjë sulmi terrorist

Për herë të parë pas një çerek shekulli qeveria do ti udhëzojë qytetarët të përgatiten për ndonjë sulm të mundshëm...