Shkrimi tjeter...

Një kujtim për kolegun dhe mikun tim Beau Biden

Shkruan: Dastid Pallaska Sot Kosova nderoi Beau Biden, një Prokuror Federal në Shtetet e Bashkuara dhe më vonë Kryeprokuror...