Shkrimi tjeter...

Tri regjisore shqiptare në garë për çmimin Oscar

Blerta Zeqiri, Lendita Zeqiraj dhe More Raça, tri regjisoret nga Kosova mund të bëhen pjesë e edicionit të 91-të të çmimeve...