Shkrimi tjeter...

Kosova propozon filmin ‘Martesa’ për OSCARS

Tashmë është zyrtare. Filmi “Martesa” me skenar dhe regji nga Blerta Zeqiri, fitues i dy çmimeve në Festivalin...