Shkrimi tjeter...

Si të dalloni nëse keni grip apo vetëm ftohje?

Gripat e ftohjet e shoqërojnë gjithë stinën e ftohtë. Vitaminat, cajrat dhe ushqimi i balancuar ju ndihmojnë të ngrisni...