Shkrimi tjeter...

Mramori në listën e 10 peisazheve më të bukura me borë në Evropë

Bora dhe i ftohti ka kapluar këto ditë Evropën, mirëpo bashkë me temperaturat e ngrohta natyra ka marr një pamje magjepsëse,...