Shkrimi tjeter...

Kujdes me këto simptome: mund të paralajmërojnë sëmundje të zemrës

Gërhitja, gjak nga mishrat e dhëmbëve apo dhe probleme në marrëdhëniet intime konsiderohen zakonisht si probleme të lehta...