Shkrimi tjeter...

Zulfi Hoxha, shqiptari i cili po udhëheq me Shtetin Islamik të Sirisë dhe Irakut (ISIS).

“The Atlantic” ka botuar një speciale të gjatë për djalin e pronarit shqiptar të një picerie në New Jersey që është...