Shkrimi tjeter...

Adriana Matoshi dhe Dj Pm drejt themelimit të “Javës Kulturore Shqiptare” në Suedi

Bashkë me shoqatën “Dardania” në Suedi, aktorja kosovare Adriana Matoshi dhe dj Pm, janë duke zhvilluar takime me fëmijët...