Shkrimi tjeter...

Si të përdorni ujin me limon dhe çaj të gjelbër për të humbur peshë shëndetshëm?

Ne jemi mësuar në përgjithësi për t’u kuruar nga jashtë, për t'u larë, për të bërë dush, etj, por nuk e konceptojmë...