Shkrimi tjeter...

Librat për muajin Mars – sugjerime nga “Maniakë t’leximit”

“Ka kaq shumë libra dhe kaq pak kohë” – ka thënë Frank Zappa. Prandaj, është e rëndësishme që t’i zgjedhim...