Shkrimi tjeter...

Fotografitë më qesharake dhe të pazakonta të kafshëve gjatë vitit

Gazeta e njohur The Guardian ka bërë një përmbledhje të vitit me fotografi qesharake e të pazakonta të kafshëve. Në...