Shkrimi tjeter...

Studio Sellma: Historia e hershme e buzëkuqëve

A keni menduar ndonjëherë se cila është historia e buzëkuqit, kush i zbuloi dhe si u përdoren dhe çka përmbajnë?! Buzëkuqi...