Shkrimi tjeter...

Hillary Clinton e pranoi disfatën dhe e uroi Trumpin për fitore

Kandidatja demokrate për presidente amerikane, Hillary Clinton, e ka pranuar disfatën në zgjedhjet e djeshme presidenciale,...