Shkrimi tjeter...

National Geographic: Të ndjekësh malet dhe makiaton në Ballkan

“Kosova  ishte zonë konflikti në vitet e 90-ta, por tani ky vend i vogël në Ballkan dhe fqinjët, Maqedonia dhe Bullgariua,...