Shkrimi tjeter...

Më 6 Tetor ndeshja Kosovë – Kroaci

Ethet e futbollit kanë filluar në Prishtinë ndërsa biletat për të parë ndeshjen mes përfaqësueses së Kosovës dhe asaj...