Shkrimi tjeter...

Edukimi i fëmijëve në muzikë ndikon në zhvillimin e trurit

Një studim dyvjeçar nga hulumtuesit në fushën e trurit dhe kreativitetit (BCI) në Universitetin e Kalifornisë Jugore...